اختلال روانی کودک یکی از چالش های پیش روی مادر و پدر است. چگونه اختلال روانی نوزاد اتفاق می افتد؟ آیا می‌دونستید اختلال روانی می‌تونه ارثی باشه؟

در این ویدئو سعی کرده ایم به این سوالات پاسخ دهیم. شما می توانید همچنین سایر مطالب مجله مادر و کودک نی نی تاب آنیل را مشاهده کنید و سوالات سایر مادران را بخوانید.

نظر روانشناس الهه بختیاری رو با هم می‌شنویم:

اختلال روانی کودک چقدر مهم است؟

در این باره باید بگم بله.

هرگونه سابقه‌ی بیماری روانی، اختلال روانی یا اختلال حرکتی که در خانواده وجود داره چه از طرف پدر چه از طرف مادر ممکنه که به کودک منتقل بشه. بیماری‌های روانی عموما از دوسال به بالا،  هجده ماهگی تا بیست و چهار ماهگی تقریبا می‌تونه خودش رو در کودک نشون بده . این گونه ممکن است اختلال روانی نوزاد شکل بگیرد.

احتمال ژنتیکی تمام اختلالات روانی ممکنه که وجود داشته باشه حتی اگر پدر و مادر درگیرش نباشند و در خانواده‌ها این سابقه وجود داشته باشه. 

اما نکته‌ی مهمی که اینجا وجود داره این هستش که ما آگاهی نسبت به همین مورد هم داشته باشیم.

یعنی با رعایت یک سری رژیم‌ها با مصرف یک سری قرص‌ها، اولا مطمئن بشیم که خودمون درگیر بیماری روانی نیستیم. بعد تصمیم به بارداری بگیریم.

 اگر سابقه‌ی بیماری و اختلال روانی در خانواده داریم، لطفا بارداری در واقع ناخواسته‌ای نداشته باشیم. قبلش حتما تحت نظر دکتر باشیم. شما باید آمادگی روحی برای بارداری داشته باشید. اگر به این نکته مهم دقت نکنید خدایی نکرده ممکن است نوزاد دلبند شما دچار اختلالات دیگر نظیر اختلال حرکتی یا موارد دیگر ب

 آزمایشات مختلفی را انجام بدیم و یک بارداری سالم را پشت سر بگذاریم. چرا؟ 

چون کودکی که در ژنتیک خودش اختلال رفتاری و اختلال روانی رو داره. اگر بارداری سختی داشته باشه اگر تحت یک بارداری پرفشاری باشه، امکان بروز این اختلال روانی در کودک بعد از دوسالگی بیشتر میشه. یکی از علت های شایع افسردگی پس از زایمان مادر همین اختلال کودک است.

 پس یکی از مراقبت‌های مهمی که ما می‌تونیم انجام بدیم اینه : مراقبت بارداری و پیش از بارداری. نی نی تاب آنیل یک مراقبت دیگر نیز به شما پیشنهاد می دهد.

 مراقبت بعدی اینه که وقتی ما آگاهی داریم نسبت به یک اختلال رفتاری و یک اختلال روانی در خانوادمون. اضطراب پدر در دوران بارداری بر اختلال ها تاثیر دارد. همچنین تاثیر رفتار مادر بر کودک بر آن بسیار موثر است.

حتما مراقب محیطی که کودک در آن زیست می‌کنه باشیم. 

محیط همیشه تاثیر بیشتری بر ژنتیک داره. یعنی یه کودک ممکنه که ژنتیک یک بیماری روان‌پریشی را حتی داشته باشه.

اما سال‌ها اصلا خبری از این بیماری نباشه چرا که محیط کودک محیط سالمیه آموزش کودک آموزش خوب و سالمی هستش. 

انگار اون جرقه‌ای بیماری که توی ژنتیک کودک هست، زده نمیشه. پس می‌تونیم بگیم اگر که سابقه‌ی بیماری یا اختلال روانی و رفتاری در خانواده‌تون دارید نگران بارداری نباشیم.

 شما می‌تونید با کنترل کردن محیط با به کارگیری انواع تربیت کودک ، آموزش سالم و یک محیط امن و ایمن برای کودکتون جلوگیری کنید. از بروز بیماری‌هایی که ممکنه در ژنتیک کودکتون وجود داشته باشه.

مادر عزیز تغییرات بارداری باعث تغییر خلق و خوی شما یا تغییرات جسمی شده است. لزوما نوزاد شما نباید در ماه های اول زندگی این اختلال ها را نشان دهد اما تغییرات جسمی و روحی بارداری شما نباید باعث نگرانی شما در اختلال روانی نوزاد باشد.

پیشنهاد می کنیم کانال آپارت نی نی سایت آنیل را مشاهده کنید و ویدئوهای آموزشی ما و پاسخ سوالاتی نظیر بیش فعالی کودک را مشاهده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *