آمادگی بارداری با آمادگی روحی و جسمی برای بارداری چقدر مهم است؟ آیا برای باردارشدن به فکر آمادگی روحی خودت و همسرت بودی ؟ میدونی چقدر برات مهمه ؟

نی نی تاب آنیل در مجله مادر و کودک به اهمیت آمادگی روحی برای بارداری پرداخته است.نظرات شما پیرامون بارداری به سایر مادران کمک خواهد کرد.

نظر روانشناس الهه بختیاری رو با هم میشنویم. 

در مورد آمادگی قبل از بارداری باید اینو خدمتتون عرض بکنم که وقتی پدرومادر آماده هستند که از قبل از بلوغ روانی خودشون مطمئن هستند.

اهمیت آمادگی روحی بارداری

پدرومادری که فکر میکنن یکی از اون بلوغ هایی که من توی اپیزودهای قبلی بهش اشاره کردم رو ندارن یا در ضعف دارن اولویت ما این هستش که اول به اون بلوغ دست پیدا بکنن.

یعنی اگر شما بلوغ اقتصادی یا اجتماعی ضعیفی داشته باشید یا حتی بلوغ جنسی و عاطفی ضعیفی داشته باشید میتونید دوران بارداری بسیار سختی رو پشت سر بزارید و در نهایت تاثیرات برگشت ناپذیری رو به نوزاد و کودکتون بزنید.

پس اول از همه آمادگی ما در قالب آمادگی بلوغ هاست. ما انواع بلوغ را پیشتر توضیح داده ایم.

بلوغ ها کاملا باید در پدر و مادر شکل گرفته باشه و به این توافق رسیده باشند که الان دیگه موقعشه که ما یک فرد جدید رو به زندگی دونفرمون اضافه کنیم .

 در مورد توافق این رو باید بگم حتما توافق دو طرفه باشه یعنی اگر پدر دلش میخواد بچه داشته باشه نباید مادر رو اجبار به این تصمیم بکنه یا اگر که مادر دلش میخواد که بچه داشته باشه مادر نمیتونه هیچ نوع اجباری رو به پدر القا بکنه این در واقع موردی هستش که پیش از ازدواج باید حل بشه .

 در مورد بچه دار شدن سن مناسب بارداری و جنسیت کودک باید حتما قبل از ازدواج با هم کنار بیاید تا در دوران ازدواج به مشکل خاصی  نخورن.

پس یکی از آمادگی ها همون توافقی هستش که از قبل از ازدواج باید حاصل شده باشه.

یکی از اون آمادگی های دیگه ای که باید داشته باشید این هستش که به بلوغ ها رسیده باشید و کاملا مطمئن باشید که بلوغ ها رو از جنبه های مختلف دارا هستید و سومین مورد که یکی از مهم ترین موارده اینه که شما دارای اختلالی نباشید.

 این اختلال ممکنه جزو دسته اختلالات رفتاری باشه جزو اختلالات تحرکی باشه چرا دارم این صحبت رو میکنم. پیشنهاد می کنیم صفحه روانشناسی مادر و کودک آنیل را مطالعه کنید تا راه حل مناسبی برای این اختلالات پیدا کنید.

 وقتی که شما دارای اختلالی هستید در دوران نوزادی و کودکی این اختلال رو حتی اگر کودکتون اختلال رو به ارث نبرده باشه شما اون اختلال رو بهش منتقل می کنید. اگر می خواهید در باره اختلال روانی کودک خود بدانید حتما این نوشته و ویدئو را مشاهده کنید.

 همیشه همیشه ما مادرهایی رو میبینیم که مضطرب هستند و کودک مضطربشون رو آوردن دفتر ما. 

 داریم پدرهایی رو میبینیم که پرخاشگر هستند و کودک پرخاشگرشون رو ارجاع دادن به روانشناس.

اینها همه نکات مهمی هست که باید قبل از اقدام به بارداری حلش بکنیم.  اما ما 7 راه حل کاهش استرس کودک را براش ما توضیح داده ایم.

پس اگر افراد مضطربی هستید اگر پرخاشگر هستید اگر افسرده و ناراحت هستید. اگر فکر می  کنید اختلالی در شخصیت یا رفتارتون دارید. یا مشکل خاصی در زندگی مشترکتون دارید در رابطتون دارید حتما حلش کنید. بعد اقدام به بارداری بکنید چرا که مخصوصا مشکلات زناشویی و مشکلات روابط با اومدن بچه تشدید میشه.

حتی اگر مشکل ژنتیک دارید باید به درستی پیش مشاور بروید و بعد تصمیم بگیرید چراکه ممکنه نوزاد دچار اختلال حرکتی یا آسیب مغزی بشه.

اینکه یه مثل از قدیم هستش که اگر بچه بیاد زندگی درست میشه این کاملا تکذیب شده است. نکته دیگر درباره آماده شدن برای تولد یک نوزاد آشنایی با شرایط بارداری و مشکلات پیش رو است. برخی از این مشکلات نظیر اضطراب پدر در دوران بارداری شاید به گوش شما هم نخورده باشد اما مهم است.

 همیشه کودکی که وارد زندگی دو نفر میشه در واقع رابطه اون ها رو سردتر میکنه فاصله ها رو بیشتر میکنه و اگر از قبل این پیوند قوی نباشه همراه و همدل نباشید نمیتونید کودک سالمی رو تحویل جامعه بدید .

 پس اولویت ما برای آمادگی روانی پدرومادر و آمادگی و سلامت رابطه پدرومادر هست.

در آخر شما می توانید ویدئوهای روانشناسی مادر و کودک را در صفحه آپارات نی نی تاب آنیل مشاهده کنید. همچنین می توانید سوالات خودتان را علاوه بر صفحه در اینستاگرام تاب آنیل هم منتشر کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *