تاثیرات مادر بر نوزاد بسیار اهمیت دارد. چگونگی تاثیرات مادر بر کودک را باید بدانید تا بتوانید بهترین برخورد را با بچه خود داشته باشید.

این انیمیشنه رو دیدین که مامان داره گریه می‌کنه جنین توی شکمش هم گریه میکنه؟ ما فکر می‌کنیم کارتونه.

 آیا می‌دونستید اضطراب ، هر نوعش می‌تونه به جنین ما آسیب بزنه؟ ما سعی کرده ایم این دست سوالات پر تکرار مادران را در مجله مادر و کودک آنیل پاسخ دهیم.

 می‌ریم نظر روانشناس الهه بختیاری رو می‌شنویم :

مادر چگونه بر نوزاد و کودک خود تاثیر می گذارد؟

در جواب این سوال باید بگیم که اضطراب ، استرس و روحیه‌ی مادر به طور کلی روی تمام جوانب روحی فرزندش هم در آینده وقتی که به دنیا اومد تاثیر خواهد داشت. 

خیلی از اختلالات روانی که بچه‌ها دچارش میشن مثل افسردگی‌ها ، مثل اضطراب‌ها همه تاثیر مستقیم روحیه‌ی مادر در دوران بارداری هستش. 

پس یکی از موارد مهمی که خیلی باید توجه بکنیم هم خانواده‌ها هم همسر و هم خود بانویی که باردار هست ، این هست که در دوران بارداری به روحیه ش خیلی توجه بکنه. یکی از نکات مهم این است که اختلال روانی کودک در این مواقع شروع به شکل گرفتن می کنه. 

ما در مطالب قبلی توضیح داده ایم که اضطراب پدر در دوران بارداری چگونه بر نوزاد تاثیر می گذارد.

اصلا ما توی بحث قبل از بارداری و اقدامات پیش از بارداری هم گفتیم. یکی از تاثیرات مادر بر نوزاد تا زمانی که پذیرش و روحیه ، همچنین آگاهی داشتن یک فرزند و تغییراتی که توی زندگیمون ایجاد میشه رو نداریم ، نباید باردار بشیم. آمادگی روحی برای بارداری بسیار مهم است.

پس الان که در دوران بارداری هستیم یکی از جوانب خیلی مهمی که باید بسنجیم و مراقبش باشیم ، علاوه بر تغذیه و آگاهی اینه که مراقب روحیت باشی. در پست‌های بعدی در مورد اینکه چرا اصلا باید مراقب روحیه ات در دوران بارداری باشی صحبت می‌کنیم.

توجه به بارداری تاثیرات مادر بر نوزاد را مثبت می کند

در مورد حمایت خانواده‌ها برای مادر باردار این رو باید بگیم که خیلی خیلی مهمه که در درجه‌ی اول همسر و در درجه‌ی بعدی اطرافیان مادر ، خیلی به روحیه‌ی مادر توجه بکنن.

منظورمون از این توجه چیه ؟ چون مادر باردار هر 3 ماه یک تغییر هورمونی شدید رو توی بدنش احساس می‌کنه. قطعا یک تغییر خلقی هم داره همونطور که خانم‌ها ماهانه ممکنه این تغییر خلق رو احساس بکنن.

به طور شدیدتر در دوران بارداری این تغییر هورمون باعث تغییر خلق مادر میشه.

پس مادر به طورطبیعی و بدون دخالت هیچ شخصی همین تغییرات هورمونی رو تحمل می‌کنه و باعث میشه که یک سری اضطراب‌ها ، افسردگی‌ها و ناراحتی‌ها رو در دوران بارداری به طور طبیعی حس بکنه.

پدر و مادر عزیز رفتار شما بر آسیب مغزی نوزاد تاثیر مستقیم دارد. یکی از این تاثیرات مادر بر کودک ایجاد اختلال در خواب کودک است. برای درمان بی خوابی نوزاد و کودک باید از همین الان به فکر باشید.

همه این‌ها مادر عزیز دارم بهت میگم نگرانش نباش. این سه ماه یکبار تغییر خلقی که داریم کاملا طبیعیه!

پس می‌تونیم بگیم که منتظر اضطراب ، افسردگی ، ناامیدی ، خلق متغیر باش. 

اما یکی از روش‌هایی که ما می‌تونیم بهبود ببخشیم حال مادر باردار رو ، این هستش که حمایت‌های همسرشو داشته باشه. توجه خانوادش رو داشته باشه. 

پس وقتی که باردار شدیم خیلی خیلی مهمه که حتما تحت حالا یه مشاوره‌ای باشیم یا خودمون از قبل آگاه باشیم که از همسرمون یک حمایت ویژه‌ای بکنیم تا یک بارداری سالم و خوب رو پشت سر بگذاریم.

چون قبلا گفتیم که اضطراب مادر ، افسردگی مادر و تغییرات خلقی مادر در دوران بارداری اگر که خیلی شدید باشه میتونه به تغییرات خلقی و اضطراب فرزند یا بیش فعالی کودک هم منجر بشه.

پیشنهاد می کنیم ویدئوهای روانشناسی مادر و کودک را در صفحه آپارات نی نی تاب آنیل مشاهده کنید.

نظرات شما باعث کمک به سایر مادران می شود. همچنین سوالات شما در موضوعات روانشناسی تربیتی از طریق تیم نی نی تاب آنیل دنبال خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *