مادر گرامی اختلال حرکتی کودک قابل پیشگیری است. اما نیاز دارد تا به موقع این اختلال کودک را تشخیص دهیم.

مامان بابای مهربونم می‌دونید کی باید نگران رشد حرکتی کوچولوتون باشین؟

 نظر روانشناس الهه بختیاری رو با هم می‌شنویم:

 اگر تجربه‌ای دارید این زیر برای ما پیام بزارید. همچنین می توانید از بخش روانشناسی مادر و کودک آنیل سایر پاسخ سوالات خود را پیرامون تربیت صحیح کودک یا اختلال کودک مشاهده کنید.

اختلال حرکتی کودک چه علایمی دارد؟

ببین مادر عزیزم، وقتی که ما در مورد حرکت صحبت می‌کنیم. اولش مادر عزیزمون باید اطلاع داشته باشه که چه زمانی کودک شروع می‌کنه به حرکت کردن. خوب به هر حال تا ده‌ ماهگی کودک حرکت خاصی رو نداره.

ولی از نه ده ماهگی شروع می‌کنه به غلت زدن. بعد از اینکه کودک غلت می‌زنه حدودا دوازده ماهگی دیگه کودک می‌تونه بایسته. از دوازده ماهگی تا دو سالگی کودک دیگه روند رشد حرکتی کامل می‌کنه.

طوری که توی دو سالگی کودک می‌تونه راه بره دستش رو بلند کنه یا جسمی روبگیره. می‌تونه خودش دیگه بلند بشه بایسته راه بره و یک مقصدی رو خودش مشخص بکنه بره تو اون مقصد و برگرده.

مادر گرامی اگر که کودک ما تا دو سالگی این روند را طی نکرد می توانی نگران نباشی. اگر نیاز داری سایر اختلال روانی کودک را بدانی به صفحه لینک شده مراجعه کن تا جواب این سوال را هم بدانی.

 همچنین اگر شش ماه شش ماه زمانی گذشت ازش یا اگر که از دو سال شش ماه گذشت و دیدی کودک راه نیفتاده ! ما می‌تونیم دیگه نگران باشیم که کودکمون دچار اختلالات حرکتی است.

بعضی از کودک‌ها ممکنه که این ارثی باشه ممکنه پدر و مادر هم سابقه‌ی اختلال حرکتی را داشته باشن. که اگر اینطوره  نگرانی کمتر میشه و کودک توی شش ماه تا یک سال بعدی، یعنی از دو سال تا سه سال کودک حتما راه می‌افته.

اختلال حرکتی کودک را جدی بگیرید چرا که هنگام بلوغ فرزند شما مشکلات وی چند برابر می شود.

ولی اگر این سابقه وجود نداشته در خانواده باید حتما حتما به یک متخصص مشاور یا به یک کاردرمانگر مراجعه بکنیم. تا با کمک‌های تخصصی ایشون کودکمون شروع به حرکت کنیم. پیشنهاد می کنیم برای حل این مشکل به مجله مادر و کودک ما حتما مراجعه کنید.

پس این شش ماه زمانی اگر تاخیر افتاد در مراحل حرکتی کودک اون زمانه که باید نگران باشیم. یک ماه دو ماه و نگران نباشید یک ماه دو ماه ممکنه که توی بعضی از کودکان رخ بدهد.

اگر هم که دچار این مشکل شد نباید خودت را ببازی. برخی از مادران آمادگی بارداری نداشتند و حالا با یک کودک داری اختلال دسته پنجه نرم می کنن. اما مهمترین چیز فکر کردن به آینده کوچولوی عزیزمونه. نباید دچار چرخه باطل مقایسه کودک دلبنمون با یک کودک سالم یا کودک بیش فعال بشی و حسرت بخوری. اون مادران هم مشکلات دیگری دارند که تو نداری.

یکی از تلاش های نی نی تاب آنیل ارائه بهترین راه کارها توسط متحصصین روانشناسی کودک برای درمان مشکلات مادر و کودک است. تاب کودک آنیل به مادری که فرزندش مشکلات اختلال حرکتی کودک دارد کمک مناسبی می کند. تاب نوزاد یکی از مواردی است که ما پیشتر درباره آن توضیح داده ایم. یکی از تاب های مناسب بچه شما تاب زیلویی آنیل خواهد بود. که به طور مثال تاب زیلویی طرح راه آهن رو مشاهده کن و اگر پسندیدی می تونی انتخاب کنی.

پیشنهاد می کنیم حتما کانال آپارات نی نی تاب آنیل را مشاهده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *