این روزا دغدغه‌ی ما پدر مادرا حل کردن مشکلات بچه‌ است. ولی آیا حل کردن مشکلات اونها همیشه وظیفه‌ی ماست؟ یا نه لازمه بعضی وقتا دچار چالش بشن؟

 میریم با هم نظر کارشناسی الهه بختیاری رو می‌شنویم. تجربه‌ای داشتین با ما به اشتراک بذارید.

مجله مادر و کودک آنیل در پاسخ به پرسش ها و مسائل پیرامون مادر و کودک محتواهای آموزشی جذابی رو تهیه کرده است

دغدغه حل مشکلات کودکان

مامان بابای گلم یه سوالی که خیلی پر تکرار هست اینه که چه زمانی باید مشکل کودکمون رو حل کنیم و نگذاریم کودکمون وارد چالش بشه و چه زمان‌های باید وارد چالش با کودکان بشیم.

 ببین عزیزم کودک از لحاظ ذهنی، هوشی و خلاقیتی زمانی رشد می‌کنه که خودش وارد یک چالش سخت بشه و اون چالش رو با کمک ذهن خودش حل بکنه.

پس زمانی که کودک وارد چالش با کودکان دیگه شده داره درس‌های بزرگی مثل همدلی، مثل عزت نفس، مثل مدیریت احساسات رو میگیره از همسن و سالهای خودش. پس بهتره که کاری به کار چالش‌های کودکی نداشته باشیم و بذاریم کودک خودش با کودکان دیگر بازی کنه و این درس‌هایی رو که ما مد نظرمون هست رو یاد بگیره. 

ما در صفحه روانشناسی کودک سعی داشته ایم تربیت صحیح کودک را با هم مرور کنیم.

رفع چالش بچه

چالش دیگه‌ای که کودک داره در منزل در مواجهه با یک سری سوالات بزرگانه است که میاد می‌پرسه. بهترین جواب‌ها برای حل کردن مشکلات بچه‌، جواب‌های خلاقانه‌ای که مادر و پدر میدن. هیچ وقت مستقیماً جواب کودک رو ندیم و بیایم با سوالاتی که مطرح می‌کنیم موضوع رو برای کودک و تو ذهنش بازتر بکنیم، گسترش بدیم و بذاریم کودک خودش به پاسخ سوال برسه.

 پس اینطوری داریم کمک می‌کنیم به خلاقیتش، گسترش ذهنیش و وقتی که کمک کنیم به خلاقیت کودک باعث میشه از اون طرف هوشش، حافظش، حافظه‌ی بلند مدتش هم، تقویت بشه و در این موارد اصلاً وارد چالش‌های کودک نشید و کمک کنین مشکلش و چالشش  رو حل بکنه، شما مستقیماً دست به کار نشید.

شما باید مشوق کودک در پاسخ های صحیح باشید نه کسی که راهکار می دهد.

کانال آپارات تاب کودک آنیل محتواهای بسیاری رو در پاسخ به سوالات شما تدارک دیده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *