چگونه کودک را منع کنیم؟ امیرعلی دیگه این حرفو نزنیا دیگه این جمله رو تکرار نکنیا!

 این کار درستی نیست میدونی چجوری باید از جملات ممنوعه  بچه‌ها جلوگیری کرد؟

 میریم نظر کارشناس الهه بختیاری می‌شنویم اگه تجربه‌ای داشتید با ما به اشتراک بذارید.

مجله مادر و کودک آنیل محتواهای ارزشمندی رو تدارک دیده است. مراجعه کنید و استفاده کنید.

با چه جملاتی کودک را از کاری منع کنیم؟

مامان بابای عزیزمون باید همیشه در نظر داشته باشن که در روند تربیت خیلی مواقع یک سری صحبت‌ها رو نباید با فرزندمون داشته باشیم. برای فهم این که چگونه کودک را منع کنیم این ویدئو رو دنبال کنید.

خیلی سخته که به همه‌ی این مواردی که گفتیم توجه کنید ولی اگر دقت کرده باشید من اوایل شروع ویدیوها گفتم که یکی از سخت‌ترین کارهای دنیا تربیت یک فرزند هستش.

 حالا حرفهای ممنوعه که ما نباید به کودکمون بزنیم، کودک بالای دو سالمون. این هستش که یک سری صحبت‌ها و جملاتی که مادر پدرها بکار می‌برند نشونه‌ی اینه که کودک رو دارن شرطی می‌کنن. یعنی به این شرط تو به هدفت میرسی و پاسخ دریافت می‌کنی.

 همه‌ی انواع این صحبت‌ها و جملات رو مادر و پدر گلمون نباید استفاده بکنن.  برخی از مثال های برای چگونه کودک را منع کنیم را بخوانید:

برای مثال: اگر گریه نکنی بهت اسباب‌بازی میدم، اگر حرف بد نزنی می‌برمت پارک، اگه الان به خانم معلم جواب بدی بعداً برات جایزه می‌خرم.

همه‌ی این‌ها همه این انواع صحبت‌ها داره کودک ما رو شرطی می‌کنه نسبت به این که اگر تو دلخواه ما برخورد کنی و رفتار کنی ما هم در اون صورت به دلخواه تو رفتار خواهیم کرد.

 و به مرور زمان این رفتار می‌تونه یک رفتار مخرب در شخصیت فرزند شما باشه و باعث بشه در بزرگسالی هم این اخلاق رو داشته باشه و به راحتی  مورد سوء استفاده‌ی بزرگترها و یا افراد مافوقش قراربگیره.

با مراجعه به کانال آپارات نی نی تاب آنیل از بسیاری از محتواهای آموزشی متنوع بهره مند شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *