تریبت کودک بیرون خانواده بسیار مهم است. تا حالا درباره‌ی تربیت بیرون از خانواده چیزی شنیدین؟

 نظر روانشناس الهه بختیاری رو با هم می‌شنویم.

اگر تجربه‌ای دارید این زیر برای ما کامنت کنید.

نی نی تاب آنیل با همکاری کارشناسان روانشناس تربیتی، ماما و دکتر اطفال سعی دارد در مجله مادر و کودک به سوالات مادران پاسخ دهد.

تربیت کودک در خانه مادر بزرگ درست است؟

یکی از مواردی که باید در موردش مفصل صحبت کنیم و والدین رو، بعضی از والدین رو البته توجیه بکنیم، تربیت بیرون از خانه هستش. 

خانواده به عنوان یک حریم امن برای کودک شناخته میشه و کودک یک امنیت حیاتی دقت بکنید. یه امنیت حیاتی رو از خانوادش داره میگیره. 

اگر که این امنیت متزلزل بشه ممکنه آسیب‌های بی‌شماری به فرزند شما زده بشه. حالا گاهی پدر مادر دارن با همدیگه زندگی می‌کنن. تناقضی ندارند، اختلافی ندارند اما کودک در طول هفته بیش از سه الی چهار دفعه یک شخص سومی در منزل مشاهده می‌کنه.

اگر که کودک در هفته بیش از سه الی چهار دفعه هر بار دو ساعت بیشتر، یک شخصی رو به غیر از پدر مادر و خواهر و برادرش ببینه. اون شخص شخص درواقع تاثیر مستقیمی روی تربیت فرزند خواهد داشت. اینجاست که تربیت کودک بیرون خانواده مطرح میشه.

پس اگر که شما فرزند دارید باید رفت و آمدهاتون هم کنترل شده باشه. به صورتی باشه که در تربیت فرزندتون مداخله‌ی ایجاد نشه. تربیت کودک بیرون خانواده مثل خانه مادربزرگ به صورت طولانی مدت یعنی تاثرات دیگران بر رفتار نوزاد شما.

اجازه ندید که شخص سوم بیرون از حریم امن خانواده در تربیت شما شرکت بکنه. حتی اگه اون فرد پدربزرگ و مادربزرگ هم باشن.

باید در یک تایم‌های مشخصی در طول هفته طبق همون قوانینی که وضع کردی با کودک ملاقات داشته باشند.

طوری نباشه که انقدر ملاقات با پدربزرگ و مادربزرگ زیاد بشه، که پدربزرگ مادربزرگ حق تنبیه و حق تشویق و دخالت‌های بیجا در تربیت فرزندتون داشته باشن. تاثیر مادر بر کودک و رفتار آن اولی باید باشد.

حالا بعضی اوقات ناچارا ، پدر و مادر دارن با پدربزرگ و مادربزرگ زندگی می‌کنند و شاهد این دخالتها هستن. برخی از مادرانی که کودک بیش فعال دارند از مادربزرگ کمک می گیرند. باید به صورت ویژه مادر در تربیت کودک بیش فعال شرکت داشته باشد.

مادر عزیز اگر کودک اوتیسم دارید تربیت بیرون خانواده وی هم مهم است. اما تاثیرات آن با سایر کودکان متفاوت خواهد بود.

ببینید بزرگسال‌ها خیلی خوب میتونن برای همدیگه یک سری قوانین رو جا بندازن. پس اگر که دارید با شخص سومی به غیر از خانواده زندگی می‌کنید لطفا قوانین فرزندتون رو برای آن شخص سوم هم جا بندازین. اگر این اتفاق نیوفتد تناقضات برخورد با کودک باعث اختلال روانی کودک می شود.

اگر که جا نندازین چه اتفاقی میوفته؟ به راحتی می‌تونم بگم کودکتون از پنج سالگی روند سو استفاده رو در جامعه یاد می‌گیره. به خصوص در ایام بلوغ تاثیرات به مراتب بدتری خواهد داشت.

یعنی به راحتی میتونه از پدر و مادرش و از اشخاص دیگه در جمع سو استفاده کنه. کودک می‌تونه دروغگو بشه. دو رو بشه و حتی در بعضی از موارد کودک دچار نابهنجاری‌های رفتاری هم ممکنه بشه.

پس حتما این رو دقت داشته باشید در تربیت فرزند بیرون خانواده فقط و فقط والدینش باید شرکت داشته باشن ، اون هم به صورت همدلانه و مشترک. 

برخی از مادران برای رفع مشکل خواب کودک ار مادربزرگ کمک می گیرند. این مشکلی ندارد مگر ای که ضابطه مند باشه. لازم است بگوییم که اگر خانواده داری سه فرزند ما تاب هدیه می دهیم تا این مشکل شما رفع شود. 

اگر قصد خرید تاب کودک برای بیرون از خانه دارید تاب کودک ریلکسی آنیل گزینه خوبی است.

پیشنهاد می کنیم حتما نظرات روانشناسان تربیتی آنیل را در صفحه روانشناسی مادر و کودک آنیل مشاهده کنید.

همچنین ویدئوهای آموزشی نی نی تاب آنیل به شما در تربیت بهتر فرزندتان کمک خواهد کرد.

2 نظر در “تربیت کودک بیرون خانواده چگونه باید باشد؟

  1. حسنا گفت:

    سلام
    ممنون از مطلب مفیدتون
    فقط من مشکل با مادرم و ارتباط با بچم دارم. بسیاز باعث شده لوس بشه پسرم. اگر راهکاری هست ممنون میشم راهنمایی بکنید

    1. تاب آنیل گفت:

      ممنون از لطفتون.
      اول پیشنهاد می کنیم انواع تربیت مادر و کودک را مشاهده کنید و اگر مشکلی داشتید حتما مشاور ما به شما پاسخ خواهد داد.
      https://ninitabaneel.com/mother-child-magazine/mother-and-child-psychology/types-of-child-rearing/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *